Om oss

OM OSS

Vi i Kolbotn Parkettsliperi As har over 30 års erfaring i bransjen. Vi er et lite firma som har drevet vår virksomhet fra egen bolig i alle år. Som bedrift er vi opptatt av å yte god service til våre kunder, til og med ut over vanlige åpningstider.

Vi i Kolbotn Parkettsliperi As tar på oss oppdrag innen parkettsliping, gulvsliping, trappesliping, lakkering, voksing og olje av gulv. Vi tilbyr utleie av maskiner og salg av lakk, olje og hardvoksolje. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra våre kunder på jobber som vi har utført og utleie av maskiner med utstyr og service.

Vi utfører oppdrag for privatpersoner, byggmestere, kommunale og statlige institusjoner. Vår kundeliste er etter mange års drift blitt lang og det er vi stolte av. Ønsker du å fornye gulvet ditt? Vi tar på oss oppdrag i Kolbotn, Follo, Ski, Ås. Ring oss i dag for en befaring og et uforpliktende pristilbud.

KONTAKT OSS

Vi har over 30 års erfaring fra bransjen og står klare for å hjelpe deg

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle